Selecteer een pagina

spareribs

UTRECHT

Je lekkerste spareribs uit

UTRECHT

Op zoek naar lekkere spareribs in Utrecht en omgeving? Bij RIBS&Co kun je de beste spareribs afhalen, maar je kunt deze ook laten bezorgen. Een goede sparerib wordt met zorg bereid. Het is belangrijk dat het vlees lekker gaar en dus zacht is, maar de sparerib mag niet zo gaar zijn dat het vlees van het bot af valt. Een goede sparerib kun je een beetje buigen, zonder dat het vlees er meteen vanaf komt. Je kunt een hele sparerib eenvoudig verdelen in porties. Elke sparerib bevat 13 stukken om af te kluiven. Met alle lekkere extra’s van RIBS&Co. smaakt jouw sparerib nog lekkerder. Spareribs in Utrecht bestellen is bij ons heel eenvoudig. Je voert je postcode in om te zien of jouw adres binnen het bezorggebied valt en je maakt je bestelling compleet. Natuurlijk kun je ook bij ons afhalen binnen de openingstijden die je op onze site vindt.

order Online

order juicy ribs and we deliver

Spare Ribs signed, sealed and delivered, bij je voordeur geleverd. Bestel nu jouw lekkerste hot en steamy Spareribs op onze website. Wij zorgen ervoor dat jij binnen no-time zal genieten van een heerlijk menu.

TAKEAWAY

PICK UP YOUR FRESH RIBS

Drive through Spare Ribs. Bestel jouw Spareribs en wij zorgen dat deze dampend klaar staan om af te halen. Take it easy, take it away!

Je lekkerste spare ribs uit

UTRECHT

Spareribs in Utrecht afhalen of bezorgen

Wil je spareribs in Utrecht afhalen of laten bezorgen? Natuurlijk ga je dan wel voor kwaliteit. RIBS&Co. is de specialist in Utrecht als het gaat om spareribs. Voor onze spareribs wordt het vlees gebruikt van Limburgse kloostervarkens. Deze dieren worden met zorg en ruimte omgeven en dat proef je zeker aan het vlees. Maar het geeft ook een fijn gevoel dat de dieren tijdens hun leven altijd goed behandeld zijn. Je kunt bij ons rekenen op kwalitatief vlees, maar ook op heerlijke marinades. Een sparerib wordt tenslotte niet naturel geserveerd, maar veel draait om dat lekkere kleverige laagje dat erom zit. Als je vingers echt gaan plakken, dan kun je er vanuit gaan dat de marinade precies goed is. Lekkere smokey spareribs bestel je eenvoudig in Utrecht bij RIBS&Co.

Met allerlei lekkere extra’s

Bij RIBS&Co. kun je niet alleen heerlijke spareribs bestellen, maar ook lekkere extra’s. Zo kun je jouw maaltijd eenvoudig compleet maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze speciale Red Head Potatoes? Dit zijn roseval aardappeltjes met rozemarijn en tijm. Maar ook onze gepofte aardappel Savoury in a Jacket kunnen we beslist aanbevelen. Voor de vezels en gezonde vitaminen kun je natuurlijk kiezen voor onze gevarieerde ovengroenten. Spareribs in Utrecht bestellen betekent dus kwalitatief vlees met lekkere bijgerechten om je maaltijd helemaal te completeren.

Bestel jouw spareribs in Utrecht online

Kun jij niet meer wachten tot die heerlijk geurende spareribs op je bord liggen? Bestel jouw spareribs in Utrecht nu gewoon online. Kijk snel of we ook op jouw adres bezorgen of haal de spareribs bij ons af. Je kunt onze openingstijden eenvoudig op de site bekijken. Verder zorgen we voor een speciale verpakking, waardoor je spareribs lekker warm blijven en hun volle smaak behouden. Dat wordt genieten! Naast bijgerechten kun je bij ons ook heerlijke desserts en drankjes bestellen. Zo vind je altijd een drankje dat perfect past bij jouw sparerib. Eet smakelijk!