Selecteer een pagina

spareribs utrecht

Bezorgen

Je lekkerste spareribs in Utrecht

Bezorgen

Wil je spareribs in Utrecht laten bezorgen? Dan ben je bij RIBS&Co. aan het juiste adres. Wij weten als geen ander dat het met de kwaliteit van spareribs echt goed moet zitten. Daarom kiezen wij voor heerlijk mals vlees én voor topkwaliteit marinades. Doordat je bij ons ook allerlei bijgerechten en lekkere desserts kunt bestellen, kun je een heerlijke maaltijd regelen voor een feestelijke avond. Verras je partner eens op een doordeweekse avond of plan een avond in het weekend voor een echte sparerib experience. Om je vingers bij af te likken!

order Online

order juicy ribs and we deliver

Spare Ribs signed, sealed and delivered, bij je voordeur geleverd. Bestel nu jouw lekkerste hot en steamy Spareribs op onze website. Wij zorgen ervoor dat jij binnen no-time zal genieten van een heerlijk menu.

TAKEAWAY

PICK UP YOUR FRESH RIBS

Drive through Spare Ribs. Bestel jouw Spareribs en wij zorgen dat deze dampend klaar staan om af te halen. Take it easy, take it away!

Je lekkerste spare ribs in utrecht

BEZORGEN

Spareribs in Utrecht bezorgen

Spareribs in Utrecht bezorgen is bij RIBS&Co. heel eenvoudig. Je voert je postcode in om te zien of jouw adres onder ons bezorggebied valt. Is dat het geval? Dan kun je de producten van jouw keuze toevoegen aan je winkelmand en deze bestellen. In ons aanbod vind je verschillende soorten spareribs, bijgerechten en desserts, maar je kunt ook meteen een drankje bestellen dat bij jouw maaltijd past. Valt jouw postcode niet onder het bezorggebied? Afhalen kan ook! De spareribs van RIBS&Co. zijn altijd gemaakt van kwalitatief vlees. Zo kiezen wij bijvoorbeeld voor vlees van het Limburgs kloostervarken. Op die manier weten we altijd zeker dat er goed voor de dieren gezorgd is en dat het vlees een extra lekkere smaak heeft. Ook de marinades worden met zorg samengesteld. Je kunt kiezen voor een kleverige lak of voor een dry rub, net wat jij het lekkerst vindt.

Met extra’s naar jouw keuze

Bij RIBS&Co. kun je niet alleen terecht voor de lekkerste spareribs. Je vindt bij ons ook van alles om de maaltijd echt compleet te maken. Daarbij kun je denken aan een salade als voorafje, maar ook als bijgerecht. Bovendien hebben wij nog allerlei andere lekkere bijgerechten voor je, zoals verschillende soorten aardappels en gegrilde groenten uit de oven. Maar een maaltijd is pas echt compleet als daar een toetje bij zit. Ook voor desserts kun je rekenen op RIBS&Co. Zelfs een driegangenmenu kun je dus eenvoudig bij ons samenstellen. Kies maar vast een avond in je agenda, want dit wordt bourgondisch genieten!

Laat nu spareribs in Utrecht bezorgen

Wil je vanavond spareribs eten? Laat jouw spareribs in Utrecht bezorgen en bestel ze nu alvast bij RIBS&Co. Je kunt ook een later bezorgmoment kiezen wanneer je jouw bestelling afrondt. Je kunt dus ook al een speciale datum reserveren, zodat je zeker weet dat jij een geweldige spareribs-avond tegemoet gaat. Bestel de spareribs van jouw keuze, maak de maaltijd compleet met onze huisgemaakte extra’s, en geniet. De ribs worden bereid door onze koks, die exact weten hoe je de lekkerste spareribs klaarmaakt. Bovendien worden ze op een speciale manier verpakt, zodat ze lekker warm én mals blijven. De spareribs van RIBS&Co. smaken thuis dus net zo lekker als wanneer ze net van de bbq komen.