Selecteer een pagina

spareribs

Thuisbezorgd

Je lekkerste spareribs

Thuisbezorgd

Spareribs thuisbezorgd betekent genieten van malse, smokey ribs, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Natuurlijk wil je dan wel spareribs hebben van kwaliteit. Bij RIBS&Co. kun je rekenen op heerlijk mals vlees in een smakelijke marinade. Verder zorgen wij voor een speciale verpakking, zodat de spareribs nog steeds lekker warm en kleverig zijn als ze bij jou aankomen. Spareribs thuisbezorgd in Utrecht waar je echt van gaat genieten! Kijk snel welke mogelijkheden er allemaal zijn.

order Online

order juicy ribs and we deliver

Spare Ribs signed, sealed and delivered, bij je voordeur geleverd. Bestel nu jouw lekkerste hot en steamy Spareribs op onze website. Wij zorgen ervoor dat jij binnen no-time zal genieten van een heerlijk menu.

TAKEAWAY

PICK UP YOUR FRESH RIBS

Drive through Spare Ribs. Bestel jouw Spareribs en wij zorgen dat deze dampend klaar staan om af te halen. Take it easy, take it away!

Je lekkerste spare ribs

THUISBEZORGD

Spareribs thuisbezorgd in Utrecht en omstreken

Wil je spareribs thuis laten bezorgen in Utrecht en omgeving, dan ben je bij RIBS&Co. aan het juiste adres. Wij bieden vlees van hoge kwaliteit. Dit is namelijk afkomstig van het Limburgse kloostervarken. Zo weten we zeker dat we een verantwoorde keuze maken, maar ook dat het vlees een echt lekkere, volle smaak heeft. Verder is de marinade met zorg gekozen. De lekkerste spareribs komen zo van de bbq en zijn een beetje kleverig als je ze oppakt. Wij van RIBS&Co. weten dat als geen ander. Natuurlijk zorgen we dan ook voor een speciale verpakking, zodat de spareribs thuisbezorgd net zo lekker zijn als dat je ze op locatie zou eten. Ze blijven lekker warm en kleverig, waardoor je ook thuis die echte sparerib experience hebt.

Met heerlijke huisgemaakte extra’s

Bij RIBS&Co. kun je niet alleen rekenen op spareribs van hoge kwaliteit, maar ook op allerlei lekkere extra’s voor bij de ribs. Daarbij kun je denken aan bijgerechten, zoals aardappels en groenten, maar ook aan een heerlijk toetje om de maaltijd compleet te maken. Wij hebben verschillende desserts voor de echte zoetekauwen onder ons. Verder vind je bij ons ook allerlei soorten drankjes, zodat je altijd een drankje vindt dat perfect past bij de smokey spareribs. En ben je een echte sausliefhebber? Dan heb je bij ons ook volop de keuze voor huisgemaakte sauzen die de smaak van de sparerib nog meer naar voren halen. Bij RIBS&Co. kun je dus alles bestellen voor een echt feestelijke maaltijd. Leuk voor een verjaardag of ander feestje dat je thuis wilt vieren, maar ook gewoon voor een heerlijke avond tafelen met je partner.

Laat jouw favoriete flavour spareribs thuisbezorgen

Wil je spareribs thuis laten bezorgen? Dat kan eenvoudig bij RIBS&Co. Je kiest voor je favoriete flavour spareribs en het is tijd om te genieten. Je kunt kiezen voor diverse marinades, zoals een lekker zoete lak van ketjap, een kruidige dry-rub of een pittige lak met Madame Jeanette-pepers. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, bij RIBS&Co. vind je zeker een sparerib die je lekker vindt. Bovendien zijn de spareribs bij ons gemaakt van kwalitatief vlees en weten onze koks precies hoe deze perfect bereid moeten worden. Voor de grote trek kun je voor twee personen ook 2 kg ribs bij ons bestellen. Zo weet je zeker dat er altijd genoeg is.