Selecteer een pagina

spareribs

Bezorgen

Je lekkerste spareribs

Bezorgen

Zin in spareribs met een bite en precies jouw smaak? Als je de juiste postcode hebt, kunnen wij onze befaamde spareribs bezorgen. Als jij in ons doelgebied woont, ga dan verder naar de menu’s. Let je even op de tijden die we hanteren voor bezorging?  Via onze site kan je dan volgen hoe ons team aan de slag gaat met jouw order. Daardoor kan je goed inschatten wanneer de bel zal gaan en jouw warme hap wordt afgeleverd door onze sparerib bezorgers.

order Online

order juicy ribs and we deliver

Spare Ribs signed, sealed and delivered, bij je voordeur geleverd. Bestel nu jouw lekkerste hot en steamy Spareribs op onze website. Wij zorgen ervoor dat jij binnen no-time zal genieten van een heerlijk menu.

TAKEAWAY

PICK UP YOUR FRESH RIBS

Drive through Spare Ribs. Bestel jouw Spareribs en wij zorgen dat deze dampend klaar staan om af te halen. Take it easy, take it away!

Je lekkerste spare ribs uit

BEZORGEN

Wat zijn spareribs eigenlijk?

Spareribs komen van een varken. Als je bij ons bestelt, kan je verzekerd zijn van topkwaliteit vlees. Onze leverancier levert de ribben van Limburgse kloostervarkens. Die hebben de ruimte en tijd gekregen om op te groeien. Dat merk je aan de smaak van het vlees. De spareribs zijn niet allemaal gelijk. De ene soort rib heeft nu eenmaal meer vlees dan de ander. Maar lekker zijn ze allemaal. De echt lekkere spareribs zijn zo mals dat je van het betere kluiven kan genieten. Aan een sparerib kan je merken of deze precies goed is. Dan blijft het vlees namelijk zitten als je deze een beetje buigt. Maar als jij je tanden erin zet, komt het vlees eenvoudig los en krijg je die echte spareribs sensatie.

Ga voor de ultieme sparerib-ervaring

Vraag het onze koks hoe de ultieme sparerib-ervaring tot stand komt en ze zullen allemaal hetzelfde antwoord geven. Het begint met het beste vlees dat slow en low wordt bereid. Om een sparerib lekker te laten smaken moet deze de tijd krijgen boven een laag vuur. Dan komt de smaak ook het beste tot het recht. Spareribs kan je van zoet tot extra pittig bestellen. Het verschil zit in de marinade die wordt gebruikt. Kruiden en specerijen in de juiste verhouding zorgen voor dat krokante korstje en het heerlijk malse vlees met die bekende smokey taste. Ook met inrub (de kruiden en specerijen worden dan over het vlees gewreven) kunnen onze ervaren koks spectaculaire resultaten bereiken. Echte kenners zeggen dat het korstje dan zelfs nog een beetje  krokanter wordt.

Bestel jouw spareribs eenvoudig online

Woon jij in het gebied waar spareribs door ons worden bezorgd? Via het menu word je naar de opties geleid die je kan bestellen bij RIBS&Co. Niet alleen spareribs, maar bijvoorbeeld ook een lekkere salade vooraf of als bijgerecht. Er zijn ook nog diverse andere bijgerechten, zodat jij er een compleet feestmaal van kan maken. Het toetje is bij ons ook in goede handen. Maak het jezelf maar eens gemakkelijk. Wist je dat liefhebbers van spareribs ook vaak een speciaal drankje kiezen bij hun favoriete ribs? Kijk maar eens bij de drinks of die van jou erbij staat. Weet jij genoeg? Dan zien we je bestelling graag tegemoet.