Selecteer een pagina

spareribs

Afhalen

Je lekkerste spareribs

Afhalen

Heb je zin in een portie spareribs waarbij je je vingers wil aflikken. Het is een kwestie van bestellen en je spareribs afhalen. Volg het menu op onze site naar de menu’s die we aanbieden. Als jij je bestelling hebt gedaan, gaan onze koks aan de slag. Virtueel kan jij zien hoe het er met jouw ribs voorstaat.

order Online

order juicy ribs and we deliver

Spare Ribs signed, sealed and delivered, bij je voordeur geleverd. Bestel nu jouw lekkerste hot en steamy Spareribs op onze website. Wij zorgen ervoor dat jij binnen no-time zal genieten van een heerlijk menu.

TAKEAWAY

PICK UP YOUR FRESH RIBS

Drive through Spare Ribs. Bestel jouw Spareribs en wij zorgen dat deze dampend klaar staan om af te halen. Take it easy, take it away!

Je lekkerste spare ribs uit

AFHALEN

Zodra ze klaar zijn en in de speciale verpakking zijn gedaan, kan jij je spareribs afhalen. Zo ben je ervan verzekerd dat de spareribs nog lekker warm en krokant zijn als ze bij jou op tafel staan. Lekker eten met een bite is nog nooit zo eenvoudig geweest. Wist je dat RIBS&Co. ook kan bezorgen? Check dan eerst even je postcode op de site.

Spareribs van hoge kwaliteit

De kwaliteit van de spareribs begint bij het vlees. Het Limburgse kloostervarken levert de basis  voor die heerlijke spareribs die je bij ons kan afhalen. Er zijn meerdere soorten ribs waarbij er een verschil is in de hoeveelheid vlees die aan de rib zit. De bereiding vindt plaats als de ribben nog aan elkaar zitten. De koks van RIBS&Co. zijn ervaren en weten exact hoe je de lekkerste spareribs moet maken van de hoge kwaliteit vlees die ze ter beschikking krijgen. Spareribs moeten de tijd krijgen om precies goed te smaken. Het is een kwestie van slow and low, in koks-termen. Voor die typische smaak en bite moet je de ribs langzaam garen op een laag vuur.

Ribs met lekkere extra’s

Als spareribs goed zijn bereid, kan je dat zien en proeven. Eerst is er een krokant korstje, dan een donker gekleurd laagje en het vlees is grijs geworden door de zorgvuldige bereiding. De smaak van spareribs kan van zoet tot extra pittig variëren. Dat komt door de marinade of de inrub. Door een combinatie van kruiden en andere smaakversterkers kunnen de spareribs precies zo worden gemaakt zoals jij dat wil.

Bij een marinade wordt het vlees in de met vloeistof gecombineerde kruiden gelegd totdat de smaak goed is door gedrongen. Bij een inrub wordt het mengsels over de spareribs gewreven. Door het zout wordt een deel van het water naar de buitenkant getrokken. Het korstje wordt hierdoor nog krokanter en het vlees zachter.

Spareribs afhalen in Utrecht

Heb je nu wel genoeg gelezen over de bereiding van jouw favoriete maaltijd en wordt het tijd voor het echte werk? Spareribs afhalen in Utrecht is zo gebeurd bij RIBS&Co. Kijk even op de site voor de openingstijden. Meestal ben je welkom tussen 16.30 en 20.30. Wil je bij je spareribs een bijgerecht?  Kijk maar eens op de site voor de lekkere salades en andere bijgerechten, gekozen omdat deze echt bij de spareribs passen. Ook het dessert kan je gewoon bij ons bestellen. Zo kan de avond niet meer stuk.

Wat is overigens jouw favoriete drankje bij spareribs? We hebben een uitgebreid assortiment drinks waar vast ook jouw voorkeur in is opgenomen. Overtuigd en trek in een lekker portie spareribs van de beste kwaliteit? Je bent meer dan welkom om ze bij ons af te komen halen.