Selecteer een pagina

RIBS

UTRECHT

Je lekkerste spareribs uit

UTRECHT

Op zoek naar lekkere spareribs in Utrecht en omgeving? Bij RIBS&Co kun je de beste spareribs afhalen, maar je kunt deze ook laten bezorgen. Een goede sparerib wordt met zorg bereid. Het is belangrijk dat het vlees lekker gaar en dus zacht is, maar de sparerib mag niet zo gaar zijn dat het vlees van het bot af valt. Een goede sparerib kun je een beetje buigen, zonder dat het vlees er meteen vanaf komt. Je kunt een hele sparerib eenvoudig verdelen in porties. Elke sparerib bevat 13 stukken om af te kluiven. Met alle lekkere extra’s van RIBS&Co. smaakt jouw sparerib nog lekkerder. Spareribs in Utrecht bestellen is bij ons heel eenvoudig. Je voert je postcode in om te zien of jouw adres binnen het bezorggebied valt en je maakt je bestelling compleet. Natuurlijk kun je ook bij ons afhalen binnen de openingstijden die je op onze site vindt.

order Online

order juicy ribs and we deliver

Spare Ribs signed, sealed and delivered, bij je voordeur geleverd. Bestel nu jouw lekkerste hot en steamy Spareribs op onze website. Wij zorgen ervoor dat jij binnen no-time zal genieten van een heerlijk menu.

TAKEAWAY

PICK UP YOUR FRESH RIBS

Drive through Spare Ribs. Bestel jouw Spareribs en wij zorgen dat deze dampend klaar staan om af te halen. Take it easy, take it away!