Selecteer een pagina

spareribs

UTRECHT

Je lekkerste spare ribs uit

UTRECHT

Jij bent op zoek naar de beste spareribs uit Utrecht. Bij RIBS&Co. bieden wij jou een ultieme smaak beleving en bieden niet voor niets de beste spareribs van Utrecht aan. Bij ons kun je deze afhalen of wij bezorgen ze bij je thuis. Kwaliteit staat bij RIBS&Co. voorop en nemen dan ook de jarenlange ervaring mee om jou de beste kwaliteit spareribs in Utrecht aan te bieden.

order Online

order juicy ribs and we deliver

Spare Ribs signed, sealed and delivered, bij je voordeur geleverd. Bestel nu jouw lekkerste hot en steamy Spareribs op onze website. Wij zorgen ervoor dat jij binnen no-time zal genieten van een heerlijk menu.

TAKEAWAY

PICK UP YOUR FRESH RIBS

Drive through Spare Ribs. Bestel jouw Spareribs en wij zorgen dat deze dampend klaar staan om af te halen. Take it easy, take it away!

Je lekkerste spare ribs uit

UTRECHT

Hoe maak je de beste spareribs van Utrecht? Het begint met het vlees uiteraard. Varken is een van de meest populaire gerechten op de bbq en het Limburgse kloostervarken biedt de juiste kwaliteit vlees voor spareribs waar jij je vingers bij zal aflikken. De beste spareribs worden slow en low bereid. Spareribs zijn het lekkerst als je ze kan buigen zonder dat het vlees er afvalt, maar bij het kluiven moet je de volle smaaksensatie krijgen en dat heerlijke kleverige gevoel aan je vingers. De lekkerste spareribs komen zo van de bbq en zijn smoking good. Bij RIBS&Co. weten we hoe het moet!

De lekkerste spareribs in Utrecht

Wist je dat spareribs altijd in het geheel worden bereid en er dan 13 stukken zijn? Er zijn meerdere soorten spareribs afhankelijk van de plaats waar die zitten bij het varken. De ene rib is daardoor meer bevleesd dan de ander. Naast het vlees zit er ook altijd een randje vet aan de rib. Tijdens het bereiden smelt hiervan een deel weg en het restant blijft zitten. Hoewel veel mensen dat niet weten, geeft juist dit vet het vlees die lekkere smaak die zo bij spareribs past. Een goede sparerib moet een bite hebben. Het vlees moet lekker zacht zijn, maar niet van het bot afvallen. De ribben moeten wel eenvoudig van elkaar te halen zijn. Ook daaraan herken je de beste spareribs. 

Spareribs met heerlijke extra’s

Spareribs is heerlijk vlees om te marineren. Dat kan op twee manieren. Bij een natte marinade wordt een sparerib in de combinatie van kruiden en andere smaakmakers vermengd met een vloeistof zoals water of olie gelegd. Als er een zuurtje in de marinade zit wordt het vlees na bereiding nog zachter omdat het zuur de eiwitten in het vlees al begint af te breken.

Ook met een dry rub kunnen er diverse smaken aan de spareribs worden gegeven. Hierbij wordt de mix van kruiden en smaakmakers over het vlees gewreven. Bij een goed bereide spareribs zit er een bruin korstje aan de buitenkant, daarna komt een laagje waarin de marinade is doorgedrongen en vervolgens het vlees dat door het langzame garen grijs en zacht is geworden. Het totaal geeft die bijzondere smaaksensatie van zoet tot zeer pittig. Bij RIBS&Co. kun je voor beide vormen van marinade kiezen voor jouw sparerib.

De beste spareribs in Utrecht bestellen

Heb je al zin gekregen in een portie spareribs, dan is het bij RIBS&Co. heel eenvoudig om die te bestellen. Volg het menu via de orderknop. Heb je gecontroleerd of er op jouw woon-of zakenadres wordt bezorgd, dan kan je na je bestelling volgen hoe het met je maaltijd ervoor staat totdat de bel gaat en je spareribs in een speciale verpakking bij jou worden afgeleverd. Maar je kan er ook voor kiezen om de spareribs bij ons te komen afhaken. Geef dat bij het bestellen dan even aan. Ook dan kan je via het systeem zien wanneer de maaltijd, vers bereid, klaar ligt om af te halen. Heb je wellicht andere vragen, neem dan gerust contact met ons op.